diumenge, 7 de febrer del 2016

Jocs populars: ens sensibilitzem amb el material!

L’alumnat de sisè ha acabat el tema dels jocs populars. Enguany la proposta ha estat diferent de l’any passat. En aquest cas l’objectiu era sensibilitzar l’alumnat respecte els materials de què disposem, i conscienciar-nos que amb menys, seríem capaços de crear jocs i activitats molt divertides.

La proposta ha estat que per grups de cinc alumnes havien de buscar un joc popular. Podia ser un joc popular treballat a classe, però buscant-ne alguna variant, o un joc popular que ells sabessin o que haguessin buscat. La dificultat d’aquesta proposta era que només podien fer servir un tipus de material: cordes, cercles,  cons, pilotes, etc. La feina era adaptar el joc popular que ells haguessin escollit al material que els havia tocat.

Aquesta era la primera feina, però després anirien passant grup rere grup a exposar davant  la classe el seu joc, i per tant, havien de ser capaços de posar-se en el paper del mestre, i explicar el seu joc, resoldre dubtes, organitzar el grup i el material,  etc.

L’experiència ha estat molt positiva, i a més, en finalitzar el joc, la classe tenia l’oportunitat de crear una interacció per valorar el treball i l’exposició dels seus companys.

Felicitats a tots per la feina feta!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada