dimecres, 30 de maig del 2018

TREBALLEM EL RELLEU DE MANERA MANIPULATIVA


Aquesta tercera avaluació, els alumnes de cinquè de primària hem treballat el relleu de Catalunya. I ho hem fet d’una manera molt especial.


Hem creat la nostra maqueta en relleu amb els rius i muntanyes més importants amb l’ajuda d’un dossier, que ens feia de guia, d’iPads, ordinadors i altres materials per a la recerca d’informació, així com d’una maqueta de l’Institut cartogràfic a escala real i en 3D. Ha estat una manera molt visual d’estudiar les unitats de relleu i les xarxes hidrogràfiques, fent servir diferents colors de plastilina.

Per poder arribar a l’objectiu final ens hem repartit les tasques i funcions en el grup: secretari, material, portaveu i coordinador. El resultat ha estat molt òptim i ens ajudarà a preparar molt bé l’examen final d’aquesta avaluació. Alhora és probable que aviat puguem compartir amb tothom una mostra de les maquetes en una petita exposició a l’entrada de l’escola.


Segons comenten els components d’un dels grups que ja ha acabat la maqueta: “ens ha agradat molt fer aquest treball perquè encara no hem començat a estudiar i ja ens sabem bastant bé tot el tema”.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada