dimecres, 24 de febrer del 2016

L’ESGRIMA FA PER TU! 4T



Els alumnes de 4t de primària han fet una sortida organitzada des del departament deducació física encarada a la pràctica dun esport diferent i menys conegut: lesgrima.





 Aquesta sortida la vàrem fer el divendres 19 de febrer, però dies abans els alumnes van poder practicar aquest esport gràcies al material que ens van prestar la Federació Catalana dEsgrima.
Des del principi, els alumnes es van mostrar molt motivats i interessats en aquest esport. Normalment associem que lesport, en molts casos, es juga amb una pilota, però en aquest cas canviàvem la pilota per la careta, lespassa, el floret i el sabre d’escuma.




El dia de la sortida, quan vam arribar a la federació els monitors van anar cridant als alumnes per grups de cinc i els van col·locar en les diferents estacions que tenien preparades. En aquestes estacions hi havia la possibilitat de treballar la tècnica de lesgrima, a partir de jocs i diferents exercicis. Els nostres alumnes van tenir loportunitat de compartir jocs amb nens i nenes daltres escoles.



Per acabar lactivitat, vam seure tots a les graderies per observar un combat entre dos professionals, una delles la Bàrbara, campiona dEspanya i actualment pendent de classificar-se pels Jocs Olímpics de Rio.



Ha estat una experiència molt grata i que segur que ens agradarà repetir!
Des de lEscola Pàlcam volem agrair a la Federació Catalana dEsgrima la seva disposició i les facilitats que ens han donat!


Laia Prat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada