divendres, 26 d’abril del 2019

Cursa de cotxes robot a cinquè!


Elliot i Hawai són alguns dels noms que hem ideat pels nostres cotxes robot. Hem partit de la nostra imaginació i creativitat per muntar-los tot posant en pràctica el que hem après sobre robòtica i com aconseguir que es moguin en sessions anteriors. Quan els hem acabat els hem tret del concessionari per fer curses, que bé ens ho hem passat!!

Sant Jordi a cicle superior


Un any més, amb molta il·lusió hem viscut tots plegats la creació de poesies per Sant Jordi, de les quals se'n van escollir algunes, malgrat que la tria va ser difícil. D'elles neix el certamen literari que enguany ha tingut els següents guanyadors a cicle superior. Els seleccionats de cada classe van fer la declamació de les seves poesies i aquests van ser els premiats. Felicitats a tots els poetes de cinquè i sisè!



dijous, 25 d’abril del 2019

Després de tants dies practicant i practicant, per fi va arribar el dia. Els seleccionats de cada classe de Cicle Inicial van recitar davant dels seus companys i de tot el curs de P5 els seus poemes. Felicitem a tots els participants de primer i segon per les seves fantàstiques poesies. Hem de reconèixer que va ser molt difícil seleccionar els finalistes de classe i encara més els guanyadors.

No deixeu mai de llegir i d'escriure!! 












divendres, 12 d’abril del 2019

Ireland, England and Scotland in CI

The day arrived! We practised a lot and finally our Irish girls, Leprechauns, mice, cats and other characters did a great performance. It was so fun and we enjoyed so much. 













dilluns, 8 d’abril del 2019

Indian performances rehearshals

Tomorrow is... THE day! The sixth grade children have been practicing a lot our plays and dances and tomorrow we will represent them for our classmates. We are eager to do it!!


#englishweek #english #enjoyingenglish #india #dances #bollywood #theatre #plays #performances #sisè #sixthgrade #eagerness





Trabajo Cooperativo de Lengua Castellana

Los alumnos de tercero de primaria, han hecho una actividad en grupo (trabajo cooperativo) en el que debían de pensar y escribir dos estrofas con el objetivo final de que creasen un  poema. Podía tener relación con Sant Jordi o no era necesario...¡Son muy creativos! Muchos de ellos han usado el diccionario para buscar palabras que les pudiese rimar con su poema. Cuando han acabado, lo han expuesto delante de sus compañeros. ¡Son unos artistas!






dimecres, 3 d’abril del 2019

Dansa Ara 2019

Després de moltes setmanes d’assaig, ahir els nens i nenes de 2n de Primària vam formar part del festival Dansa Ara 2019. Amb les nostres famílies com a públic, vam tenir l’oportunitat de ballar al Palau Sant Jordi i de gaudir d’un dia ple de ritme i d’alegria!













English Week in London & Scotland

The English Week arrived and 2nd graders are ready to learn so much about Scotland and England! Nessy, red buses and so interesting characters and going to join us during this amazing project. 

Are you ready for the adventure?