dimarts, 4 d’abril del 2017

5è de Primària: L'hort

Primer , vam veure un vídeo on ens van explicaven com fer un test de paper. Cadascun de nosaltres vam haver de portar un rotlle de paper de vàter per fer-lo. Després vam cargolar un full de rotlle i amb la mà de morter vam aixafar la part de baix. A continuació l'Oriol ens va donar la terra i les llavors. Primer vam ficar la terra i després les llavors amb un polsim de terra. Vam preparar un recipient amb aigua per ficar-hi totes les plantes allà. 




Després de dues setmanes aproximadament vam baixar a l'hort per transplantar les plantes, evidentment no vam plantar tots els pebrots, pèsols, tomàqiets, les alberínies, el julivert i l'enciam que vam plantar, sinó que a nosaltres ens va tocar plantar l'enciam. 





Així que, per grups de tres vam anar fent-ho. Primer de tot, un dels tres va fer un forat a la terra, després el segon va agafar la planta entre la tija i li va donar la volta. Entre els tres vam anar traient el paper del test i seguidament el tercer i l'últim va plantar la planta mig enterrant-la a la terra.







I per últim, com érem imparells el nen que quedava va regar les plantes. 

Sara Pérez (5è EP B)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada