dimecres, 9 de desembre del 2015

Proves de marqueteria a 6é

Durant el mes de novembre, els alumnes de sisè hem estat fent marqueteria. Hem après com funciona la serra, el seu muntatge i les seves parts, i hem fet diverses figures.

Vam començar fent figuretes de tardor: fulles, castanyes, bolets, cargols, etc. Primer vam calcar la plantilla damunt de la fusta, després ho vam serrar, a continuació ho vam llimar i finalment ho vam pintar amb retoladors.

Quan ja en vam saber una mica més, vam fer un puzle d’un vaixell. Va ser més difícil, ja que havíem de serrar i llimar molt bé totes les parts per tal que encaixessin. Finalment vam pintar-ne totes les peces i en vam resseguir la silueta.

Un cop que cadascú va haver acabat el seu puzle del vaixell, per grups en vam fer un altre per participar al programa de la marató de TV3: es vendran dia 13 de desembre a la Festa Solidària de l’escola i els diners recaptats s’enviaran per col·laborar.

Finalment, ara que s’acosten les festes, hem fet unes estrelles de Nadal. Cadascú n’ha fet dues i les hem encaixat. Després, les hem pintat amb purpurina i el resultat han estat unes estrelles ben boniques per decorar casa nostra durant aquesta època.

Us desitgem un molt Bon Nadal a tots!


Alumnes de 6è B









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada