diumenge, 25 de gener del 2015

A 6è juguem a capturar la bandera!



L’objectiu principal és el de respectar les normes i les pautes del joc cooperatiu i, d'altra banda, coordinar-se entre elles per aconseguir un mateix propòsit.

El joc consisteix en dividir la classe en dos grups. Cada equip es col·loca a un costat del camp. L’objectiu del joc és que cada un dels equips ha d’arribar a agafar la bandera de l’equip contrari i alhora salvaguardar la del seu propi equip sense ser eliminat.

Abans d’iniciar el joc cada equip disposa de 3 minuts per pensar una estratègia i coordinar-se entre ells. En aquest moment és quan podem observar els diferents rols que assumeixen els propis alumnes, així com la comunicació i el treball en equip.

Quan un membre de l’equip entra dins el camp contrari s’exposa a ser tocat per un altre membre de l’equip contrari i d’aquesta manera queda eliminat momentàniament del joc. Per tornar a incorporar-se al joc, ha de ser salvat per un company seu.

Durant les sessions, amb els grups de 6è, s’ha pogut observar diferents raonaments i estratègies molt interessants per intentar capturar la bandera.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada