dilluns, 22 de desembre del 2014

La carpeta viatgera de 3r

Aquest trimestre a 3r hem començat un nou projecte: LA CARPETA VIATGERA!

Estem tots molt il·lusionats i tots els alumnes esperen el seu el torn amb moltes ganes.

En aquesta nova iniciativa, cada alumne s’endurà la carpeta tota una setmana, de dilluns a dilluns!

Què hem de fer un cop arribi la carpeta a casa? Primer, escollir el  tema que ens interessi. Ha d’estar relacionat amb qualsevol cosa que hagi tingut una evolució al llarg del temps! Com el rellotge, que ha evolucionat de rellotge de sorra, de sol, fins a un rellotge digital. 

Després buscarem la  informació i seleccionarem allò que sigui més important. Tot seguit,  triarem les imatges que acompanyaran els escrits,  i finalment ho escriurem amb  bona presentació i cal·ligrafia.

Quan el dilluns ja portin la carpeta, l’alumne farà una exposició sobre la recerca que ha dut a terme durant la setmana prèvia.

L’objectiu és que aprenguin a buscar informació en enciclopèdies, Internet, a la biblioteca, etc. També que reforcin l’expressió escrita i l’oral, coneguin informació diversa i la sàpiguen reflectir seguint una organització i presentació adequades.

A final de curs, quan tots els alumnes hagin fet el seu treball, intercanviarem les carpetes viatgeres entre les quatre classes de 3r. Així podrem gaudir dels treballs dels nostres companys!

Esperem que a tots us agradi aquesta nova proposta tant com a nosaltres!!









2 comentaris: